Hoppa till innehåll

Nå dina karriärmål med Qonsulta

Vi tror på långsiktiga relationer där tillit är en stark grund för ett lyckat samarbete.

Vi är experter på säljrekrytering

Vi som jobbar inom Qonsulta kommer från en mångårig bakgrund inom både försäljning och rekrytering av säljare. Det har givit oss både en bred men också fördjupad kunskap i vad som krävs och förväntas för att lyckas inom försäljning. Vi känner till de utmaningar med att ta klivet in i en ny roll eller ny bransch, samt hur svårt det kan vara att hitta en tjänst som överensstämmer med ens framtida ambitioner, oavsett vilken nivå.   

För att kunna ge dig de bästa förutsättningarna i våra processer, vill vi både lära känna dig i din yrkesroll, men även dig som person. Det ger oss möjligheten att kartlägga dina behov för att lyckas så bra som möjligt i dina intervjuprocesser. Genom kontinuerlig dialog och rådgivning med våra kandidater möjliggör det att våra rekryteringsprocesser blir väldigt träffsäkra och snabba. Anslut dig till Qonsultas nätverk för att få möjlighet att komma in i processer redan innan du sett den utannonserade annonsen.  

Att arbeta som konsult

Qonsulta kan även erbjuda dig tidsbestämda konsultuppdrag. För oss är det viktigt att du inför ett uppdrag går in med en entusiasm och känner dig fullt förberedd inför uppgiften.  

Inför uppdraget

Inför uppdraget kartlägger vi din och kundens målsättning för att sedan med löpande uppföljningar säkerställa att du trivs och dina resultat som säljare utvecklas i den takt du och uppdragsgivaren önskar.  

Uppföljning

Inför att uppdraget avslutas gör vi en gemensam utvärdering, samt identifierar nästa karriärsmål tillsammans. Qonsultas mål är tydligt. Vi vill utveckla karriärer tillsammans med våra kandidater och vara den partner som genuint står för rådgivning och vägledning. Hos oss är ni inte bara er egen ambassadör, utan även Qonsultas, varför vi sätter stort värde på en öppen och nära dialog.  

Uppdrag kan leda till anställning 

I våra kundsamarbeten, kan det också ingå att våra konsulter blir överrekryterade direkt till uppdragsgivaren. Även om man inte längre är anställd hos Qonsulta, slutar inte vårt ansvar att vara en partner till kandidaten. Vi är alltid öppna för att diskutera fram nästa steg i karriären.  

Qonsulta har varit en trygghet

Hos Qonsulta har jag både deltagit i en lyckosam rekryteringsprocess, samt jobbat som konsult. För mig har Qonsulta varit en trygghet i min yrkeskarriär. Jag blir alltid bemött på ett öppet och välkomnade sätt, där de ser mig, samt min kompetens.

Michaela Wallbom, Business Manger Tingent

Läs mer  

Lediga tjänster

Klicka här för att komma till våra lediga tjänster.

Karriär

Qonsulta är din professionella karriärpartner för råd och vägledning.